Kalustettu asunto yrityksille

Yksi sopimus - kaikki palvelut

Suomen Majoituspalvelu tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun yrityksenne työntekijöiden majoittamiseen. Meiltä yrityksenne saa kodinomaisesti kalustetun asunnon niin lyhyille kuin pitkillekin työjaksoille ja projekteille. Yhdellä sopimuksella Suomen Majoituspalvelun kanssa saatte hoidettua kaikki asumiseen liittyvät ja tarvittavat asiat. Halutessanne järjestämme asuntoon langattoman internet-yhteyden, kannettavan tietokoneen/tabletin, kerta-, viikko- tai kuukausisiivouksen tai joukon muita lisäpalveluita, joita yrityksenne tarvitsee jotta voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne ja sen kasvattamiseen.

Kustannustehokas yhteistyökumppani

Suomen Majoituspalvelun asunnot hinnoitellaan kohteen koon, laatutason ja huonekalujen sekä valittujen lisäpalveluiden mukaan. Kaikki mitoitetaan tarkasti vastaamaan yrityksenne tarpeita, jolloin lopputuloksena on kustannustehokas ja helppo ratkaisu. Mikäli meillä ei ole tarvitsemaanne asuntoa vapaana saamme sellaisen hankittua erittäin nopealla aikataululla. Lähtökohtaisesti Suomen Majoituspalvelun asunnot ovat kokonaan kalustettuja, joista löytyy kaikki huonekalut astioista televisioon. Asunnot on mahdollista saada myös osittain kalustettuna, joka käsittää kaiken yöpymiseen tarvittavan. Kokonaan kalustettujen asuntojen hinnat alkaen 22€ / vrk  (+alv 10%), joka jää reilusti alle hotellien hintojen. Kilpailukykyiset hintamme sisältävät tietysti vesi- sekä sähkömaksut ja lämmityksen jolloin Teidän ei tarvitse huolehtia erillisistä laskuista eikä muuttokustannuksista ja kulujen budjetointi on helppoa. Suomen Majoituspalvelu on joustava ja tehokas yhteistyökumppani, joka ratkaisee kaikki majoituksiin liittyvät tehtävät puolestanne!

Palvelemme Teitä puhelimitse +358 50 305 2007, sähköpostitse info@suomenmajoituspalvelu.fi tai voitte jättää yhteydenottopyynnön Ota yhteyttä sivun kautta.