Vuokranantajat

Asunnon vuokraus Suomen Majoituspalvelulle

Suomen Majoituspalvelu etsii jatkuvasti eri tasoisia ja kokoisia vuokra-asuntoja ympäri Suomea.

Vuokratessa asuntonne Suomen Majoituspalvelulle ette joudu maksamaan välityspalkkiota eikä vuokraamattomia kuukausia tule uutta vuokralaista etsiessä. Asunnostanne tehdään normaali asuinhuoneiston vuokrasopimus Teidän ja Suomen Majoituspalvelun välillä, minkä jälkeen Suomen Majoituspalvelu vastaa asunnon kunnosta sekä velvoitteista asuinhuoneiston vuokralain mukaisesti. Asunnon kunnossapito ja siisteys ovat meille ehdottoman tärkeitä, joten huolehdimme asunnostanne kuin se olisi omamme. Suomen Majoituspalvelu ei suorita remontti- tai muutostöitä asuntoon.

Markkinahintainen vuokra maksetaan ajallaan siten kuin on sovittu joten saatte varman ja tasaisen vuokratuoton joka kuukausi. Olemme erikoistuneet pidempiaikaisiin kalustettujen asuntojen tarpeisiin, näin ollen asuntoa käyttävät henkilöt pysyvät useimmiten samoina.

Suomen Majoituspalvelusta saatte luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Kuinka otan yhteyttä?

Etsimme jatkuvasti uusia kohteita joka puolelta Suomea. Voitte tarjota meille kalustamatonta tai jo kalustettua asuntoa lähettämällä yhteydenottopyynnön, soittamalla numeroon +358 50 305 2007 tai sähköpostitse info@suomenmajoituspalvelu.fi . Asunnon tarjoaminen Suomen Majoituspalvelulle ei sido teitä mihinkään.