Kalustettu asunto

Kodinomaista asumista valmiiksi kalustetussa asunnossa

Tarvitsette kalustettua asuntoa sitten putkiremontin, vesivahingon, työprojektin tai muun tilapäisen asunnon tarpeen takia, Suomen Majoituspalvelu palvelee Teitä. Meiltä saatte kaiken kodinomaiseen asumiseen; huonekalut, petivaatteet, kodinkoneet ja astiat, tarvitsette mukaanne vain henkilökohtaiset tavarat.

Tykkää meistä Facebookissa ja käy katsomassa kuvia kohteistamme osoitteessa 

Edullinen vaihtoehto

Asuntojen koko ja varustelu toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Mikäli meillä ei ole tarvitsemaanne asuntoa vapaana saamme sellaisen hankittua erittäin nopealla aikataululla. Lähtökohtaisesti Suomen Majoituspalvelun asunnot ovat kokonaan kalustettuja, joista löytyy kaikki huonekalut astioista televisioon. Asunnot on mahdollista saada myös osittain kalustettuina. Nämä asunnot sisältävät kaiken yöpymiseen tarvittavan. Kilpailukykyiset hintamme sisältävät vesi- sekä sähkömaksut ja lämmityksen jolloin Teidän ei tarvitse huolehtia näistä laskuista eikä muuttokustannuksista. Ota yhteyttä niin teemme juuri Teille oikeanlaisen tarjouksen.

Vakuutusyhtiöt

Suomen Majoituspalvelu tekee tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa. Vesivahingon, tulipalon tai muun äkillisen tilanteen sattuessa kotonanne, soittakaa +358 50 305 2007. Useimmiten kotivakuutus korvaa väliaikaisen asunnon ja tarvittaessa Suomen Majoituspalvelu hoitaa asian vakuutusyhtiönne kanssa suoraan.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluna kauttamme mm. autopaikat, langaton internet-yhteys, kerta-, viikko- tai kuukausisiivous ja niin edelleen. Ota yhteyttä, yhdessä keksimme varmasti ratkaisun!

Palvelemme Teitä puhelimitse +358 50 305 2007, sähköpostitse info@suomenmajoituspalvelu.fi tai voitte jättää yhteydenottopyynnön Ota yhteyttä sivun kautta.